Covid 19 protocol

Beste deelnemer aan Bodem Breed,

We zijn ontzettend blij dat Symposium Bodem Breed doorgaat, tenzij er weer strengere maatregelen worden ingevoerd. Om het symposium met elkaar veilig te houden, verzoeken wij je vriendelijk doch dringend je aan een aantal instructies te houden. Het is noodzakelijk om het aantal bewegingen op de locatie in te perken. Het symposium is daarom gesplitst in twee delen (in een deel dat zich meer richt op bodemsanering en een deel waarbij het accent meer ligt op bodembeheer). U heeft hierdoor minder keuzevrijheid dan in voorgaande jaren. Het is niet mogelijk tussendoor te switchen tussen beide delen.

Als gevolg van de regionale veiligheidsmaatregelen wordt de koffie/thee én lunch in de zalen geserveerd waar ook de sessies plaatsvinden. Het is in de horeca niet toegestaan staand te eten en te drinken. Om begrijpelijke redenen is de garderobe gesloten, je jas dan ook de hele dag bij je houden.

Wat verwachten we van je?

 • Kom op tijd. Vanaf 8.30 uur ben je welkom. Dit geeft ons de mogelijkheid om iedereen op gepaste afstand naar de zaal te begeleiden en op tijd te beginnen (exact 09.15 uur).
 • Bij aankomst vooraf de toegezonden en ingevulde gezondheidsverklaring inleveren bij de registratiebalie (verplicht voor elk deelnemer).
 • Indien je met de auto bent gekomen kan bij binnenkomst een uitrijkaart voor de P-garage worden meegenomen.
 • Vanzelfsprekend gedurende de hele dag de 1,5 m regel in acht te houden. De medewerkers van Figi houden hier toezicht op.
 • Voor de zekerheid een mondkapje meenemen, mocht zich onverhoopt toch een opstopping voordoen.
 • De hele dag de aanwijzingen van de medewerkers van Figi opvolgen.
 • De toegangspas, met de kleur van het symposium, zichtbaar dragen.
 • Bij binnenkomst een kopje koffie of thee halen en dan rechtstreeks doorlopen naar de zaal waar de plenaire opening plaatsvindt (Hendrik Marsmanzaal). Indien deze vol is doorlopen naar de Willem Pijperzaal. Medewerkers van Figi wijzen de weg.
 • Na afloop van de plenaire opening en van elke sessie, op aanwijzing van medewerkers van Figi, rustig de zaal verlaten en direct doorlopen naar de volgende zaal van je sessiekeuze.
 • Het is niet toegestaan om sessies staand bij te wonen. Indien alle stoelen bezet zijn, dien je een andere keuze te maken.
  Het is anders dan andere jaren maar met elkaar kunnen wij er een prachtig symposium van maken.

Alvast hartelijk dank voor je begrip en medewerking!

Joke van Wensem, Peter van Mullekom en Diane Zijderlaan

Figi protocol Covid-19