Digitaal platform

Dit jaar wordt Symposium Bodem Breed georganiseerd met een digitaal platform. Dit digitale platform biedt veel mogelijkheden! Allereerst het volgen van het plenaire deel en de parallel sessies. Maar er is meer…! Je hebt de mogelijkheid om zelf je programma samen te stellen, video te bellen of chatten met andere deelnemers, sprekers en sessieleiders. Ook presenteren sponsors en organisaties zich met een online marktkraam. De link voor het bijwonen van het platform wordt op 27 mei a.s. verstuurd naar alle deelnemers. Bij deze link ontvang je een uitgebreide handleiding van het platform met een overzicht van de mogelijkheden. De organisatie van het platform is in handen van bureau Helder & Duidelijk.

Digitale stand tijdens het symposium
Ook dit jaar biedt Symposium Bodem Breed weer volop gelegenheid te netwerken en elkaar in een digitale stand te ontmoeten. De stand bestaat uit:

  • Eigen huisstijl met logo/ banner
  • Omschrijving van bedrijfsactiviteiten
  • Videopresentatie
  • Chat direct met de bezoekers of maak een afspraak
  • Links naar website / socials / brochure

De kosten voor de standruimte bedragen € 250,-. Dit bedrag is exclusief een toegangskaart voor het symposium en exclusief B.T.W. De stand is voor iedereen toegankelijk tijdens alle dagen van het symposium op 1, 3, 8 en 10 juni 2021.

Neem contact op met het symposium voor meer informatie en aanmelden.